Fii prieten!

Alătură-te misiunii noastre și fii Prieten MNAR!

Cum?

Sunt trei modalități prin care te poți implica și îți poți aduce contribuția în sprijinul vieții culturale din România:

Știi cum se spune… „be the change you want to see in the world”, iar dacă timpul e de partea ta și vrei să ai un impact, oferă-ne ajutorul tău în evenimentele pe care le organizăm. Vrei să îndrumi vizitatorii cu prilejul Nopții Muzeelor sau al unor vernisaje? Sau poate îți place și ești talentat la scris, ceea ce înseamnă că numele tău ar trebui să fie la lista de autori ai articolelor pe care le postăm pe site! Scrie-ne la contact [at] prieteniimnar [punct] ro și ne vom asigura că îți vei pune în valoare abilitățile și cunoștințele în cel mai potrivit mod ție.

Ne dorim ca Prietenii MNAR să fie o comunitate în continuă expansiune. Te așteptăm să devii membru al asociației noastre. Cotizația este de 200 de lei pe an, iar dacă ești student, 50 de lei pe an. Vei fi invitat să participi la toate Adunările Generale Anuale în care dezbatem idei și proiecte noi, îți arătăm ce lucruri bune s-au întâmplat la muzeu cu ajutorul tău, votăm decizii și schimbări, toate în beneficiul Muzeului Național de Artă al României.

Știm că una dintre valorile care animă spiritul companiilor este de a da ceva înapoi comunității în care acestea își desfășoară activitatea. Dacă reprezinți o companie care crede în importanța culturii și educației, contactează-ne și stabilim cel mai potrivit mod de a te implica în activitatea noastră. Suntem onorați și ne mândrim să putem numi Prieteni MNAR companii precum Banca Transilvania, Catena, Raiffeisen Bank, Renovatio Trading, Veranda Mall, Alpha Bank, CEC Bank, Global Worth, LOWE Group, Purcari. Prin generozitatea lor, au făcut posibile o serie de proiecte și evenimente, devenind susținători de nădejde în misiunea noastră.

SPONSORI