Seară de Gală: Bal la Palat

30 septembrie 2022  – O seară minunată, în Sala Tronului, dedicată strângerii de fonduri pentru organizarea marii expoziții retrospective Victor Brauner la București.

Asociația Prietenii Muzeului Național de Artă al României și Muzeul Național de Artă al României în parteneriat cu Forbes România organizează GALA – Bal la Palat, pentru strângerea de fonduri dedicată pregătirii Expoziției Victor Brauner.
La 24 de ani de la înființare, Asociația „Prietenii Muzeului Național de Artă al României” sărbătorește alături de invitații săi implicarea activă în susținerea, promovarea și protejarea patrimoniului celui mai important pictor al avangardei româneşti. În cadrul acestei ediții, strângerea de fonduri este dedicată pregătirii Expoziției Victor Brauner, care se va deschide la Muzeul Național de Artă al României în anul 2023.
Forbes România organizează evenimente de business și gale, petreceri sau evenimente «on-demand» sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească de business.
Întâlnirea elitei businessului românesc și a iubitorilor de artă va fi completată cu momente de muzică și dans onirice urmate de o experiență culinară inedită, o seară-incursiune în universul magic al unui artist suprarealist.

Pentru ca acest bal să fie unul ca-n povești, avem nevoie, alături de noi, de oameni și organizații care împărtășesc aceleași valori și viziune. Împreună vom reuși să să sprijinim demersurile Muzeul Național de Artă al României de a proteja și a pune în valoare excepționalul patrimoniu de artă al României.

În continuare vă prezentăm trei pachete de sponsorizare disponibile. Pentru alte informații puteți să ne scrieți pe adresa: prieteniimnar@gmail.com 

Invitație Bal la Palat

Bal la Palat - invitatie

Vă prezentăm mai jos cele trei pachete de sponsoring disponibile. Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți pe adresa prieteniimnar@gmail.com

Pachetul Diamond

Pachetul Gold

Pachetul Silver

Lucrarea care ilustrează acest material este intitulată “Passivité Courtoise” – Victor Brauner (1926-1933)

© Muzeul Național de Artă al României

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sprijină MNAR, distribuie pe social media:
fb-share-icon