Bal la Palat – un eveniment de succes în sprijinul MNAR

„Bal la Palat” a devenit evenimentul de marcă și o tradiție a Asociației „Prietenii Muzeului Național de Artă al României”.

Evenimentul a avut loc pe 3 octombrie 2019 în Sufrageria Regală a fostului palat care găzduiește muzeul, fondurile strânse cu acest prilej fiind destinate deschiderii Galeriei de Arte Decorative a acestuia. Invitata specială a fost soprana Valentina Naforniță care, acompaniată de pianista Mădălina Pașol, a susținut un minirecital, ca ecou al balurilor de altădată.

Asociația „Prietenii Muzeului Național de Artă al României” a răspuns pozitiv nevoii muzeului de a fi susținut în proiectul de reamenajare a etajului al III-lea, închis după cutremurul din 1986. Dacă în 2018, eforturile au fost direcționate către strângerea de fonduri pentru deschiderea Galeriei de Artă Orientală, pentru anul current gestul de a ne îndrepta atenția către Galeria de Arte Decorative a fost unul firesc și călduros salutat de către grupul Prietenilor.

Le mulțumim, așadar, atât sponsorilor care au rămas și în acest an alături de noi, dar și celor nou-veniți, care au ales să se alăture comunității noastre în misiunea de a susține patrimoniul excepțional al celui mai important muzeu de artă din țară:

Fundația Sturza, Catena, Renovatio Trading, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, Medlife, Grampet, Veranda Mall, TTS Group, Lowe Group Romania, Casa de Avocatură Ijdelea & Mihăilescu, Patria Bank, Fundația Bonte, iCredit, Amset Prodexim, Garanti Bank, Nespresso, Arabesque, Alpha Bank. Nu în ultimul rând, le mulțumim partenerilor noștri care ne-au sprijinit în organizarea unui eveniment la înălțime: Purcari Wineries Group, Privileg Catering, Tonica Group și Senso TV.

Bal la Palat, 3 octombrie 2019

Sprijină MNAR, distribuie pe social media:
fb-share-icon